Followers

I'm Back! Yeeehaaaa !!

Wednesday, January 19, 2011 - Posted by yuyul at 9:44 PM
Fuh! Pergh!! Yahoo! Trengtrengtreng! Haiyah! Bluerk! Blurp blurp! Watchaa! Ngoi ngoi! Psst psstt!! Wawaawee~ Hahaha gila sawan!

Giler! Dah lama aku tak jenguk2 blog ni. Sumpah rindu! Mengalahkan rindu kat pakwe je. Takde laa busy sangat pun. Cuma takde kesempatan je nak online. Kalau on laptop pun, banyak buangmasa main game je. (ceh, buang masa la sangat)

Tak banyak perkara yang berlaku kat aku sepanjang seminggu dua ni. Cuma 11 haribulan haritu genap dah 4 tahun aku kenal ngan seseorang yang sangat huduh ni (bukan boyfriend ok). Tapi aku tak boleh story lebih2 sangat, dia tak suka aku expose pasal dia secara terbuka (kunun2 misteri la tu). Nanti kena potong duit raya. Dan 10 haribulan plak, aku kehilangan nenek angkat aku yang meninggal dunia. Sejak aku lahir, aku cuma berkesempatan ada seorang nenek je (nenek belah ayah). Tapi nenek aku tu dah meninggal dalam 11 tahun lepas. Sekarang, lepas nenek angkat aku meninggal, aku dah takde nenek dahh. Isk! Ok taknak sedih2 lagi, omputih cakap ‘Life Must Go On’.

9 haribulan haritu dah pun berlangsung Anugerah Juara Lagu ke 25. Malas la aku nak komen sangat sebab aku antara berjuta juta penonton yang tak puas hati ngan results malam tu. Yang terjadi kat aku malam tu kann.. secara tetiba je aku menjadi gedik bila melihat aksi drummer kumpulan MEET UNCLE HUSSAIN mengetuk-ngetuk drum. Macam mana laa aku boleh terlepas pandang ada seorang drummer yang terhensem dan terhebat kat Malaysia ni. Haihh! Tapi macambiasa laa, jejaka itu hanya akan ku simpan dalam mimpi2 malam ku sahaja. Huhuhu..

saya sukeee MEET UNCLE HUSSAIN :)






 
© My Literary Journey. world's most wanted criminal(s) here