Followers

Adinda Milano Evans Fever !! LOL

Thursday, June 2, 2011 - Posted by yuyul at 5:53 PM
Fuh! Mengalahkan Justin Bieber fever! Tetibe budak hingusan, mentah dan tak semenggah ni popular mendadak. Mula2 terpinga-pinga gak aku tertanya siapa budak ni? Artis baru yang buat hal ke? Lepas tanya pakcik Google baru la aku aku tahu cenggitu rupenyerrr yerrrr. Haih! 

Al-Kisahhhh..
Dia adalah seorang budak 14 tahun yang berani membuat pengakuan berani mati (atau time tu dia tak ingat akan mati) serta dengan bangganya dia mengisytiharkan pada penduduk dunia yang dia dah takde dara. Ahhhh malas nak cakap banyak. Sila baca entry di bawah.

                                                         Klik Di Sini Untuk Lebih Jelas .

Reaksi pertama aku lepas baca ni ialah aku tersenyum sinis sambil bertanya pada diri sendiri "Apa la yang budak bajet hot ni faham tentang 'MARUAH DIRI'?" Mungkin tafsiran  dia maruah diri tu keyakinan diri kott. Sebab tu dia konfiden je mengaku macam tu. Sumpah kelakar doh baca blog budak ni. Dia rasa cam dia tinggal kat Amerika la kottt. Asyik story pasal BF laa, lepak kat Pavilion laa. HAHAH Aku tak faham apa yg best nya lepak kat situ. Ramai budak2 baru nak up je yang ntah2 datang situ setakat cukup duit tambang je. Tu pun duit mak bapak bagi. Poser habis!

Cool kan lepak Pavi sambil pakai spek hitam? :))


Serius muka kau tak lawa dik. Laki nak body kau je tuu. Tlg ar sadarrr!

Dikk..
Akak sebenarnya kesian kat parents ko dik. Kalau ko ni adik akak, dah lama akak campak dalam gaung je. Malu..
Masa akak sebaya ngan kau, akak memang ada rasa macam kau rasa sekarang. Rasa nak jadi macam orang dewasa. Masa tu tak ambil port pun dengan nasihat orang yg lebih dewasa daripada kita sebab kita rasa kita dah cukup matang nak uruskan diri sendiri. Tapi lepas akak dah betul2 dewasa sekarang, baru akak faham dan menyesal dgn apa yg akak buat dulu. Rasa bodoh pun ada. Sekarang akak anggap umur mcm adik ni mcm peringkat budak baru belajar merangkak je. Jadi tak salah kau dengar apa yang org dewasa nasihat kau sekarang dan cuba untuk berubah. Belum terlambat lagi.

Aku tengok fanpage budak ni kat facebook, lebih ramai yang menghentam daripada menasihati. Bajet macam dorang tak pernah buat silap je.
Please people, She really needs guidance from us. Kita yang dah dewasa ni bertindak la mcm pemikiran org dewasa ye. Lagi korang hentam budak tu, lagi down la dia bongokss! Nabi pun tak ajar umatnya menasihati dengan cara kasar dan kutuk-mengutuk.

Perjalanan budak tu masih panjang wehh. Tak salah bagi dia peluang untuk berubah. Kalau dah cuba sebaik mungkin tapi  tak jln gak, itu masalah dia dan urusan mak bapak dia. Kita doa dari jauh je untuk kebaikan budak tu. 
Moral yang aku dapat dari cerita budak ni : 
Fikir dahulu sebelum menulis sesuatu dalam blog anda. Memanglah blog kita hak masing-masing tapi bak kata Kak Rock Kiah Propa "JAGA-JAGAAA, ADA YANG MEMERHATIIII"  


Latest ! Budak ni dah delete Blog dia. Tapi tak guna dikkk. Dah jadi milik Google. Sebelum tu sempat lagi dia maki2 balik orang yg dah keji dia. Tak mkn saman rupanya budak ni. Biar je lah! Malas nak pening2 kepala. Bye budak. Good Luck PMR :)

 
© My Literary Journey. world's most wanted criminal(s) here